Allure Cosmetics

In 1998 heb ik Allure Cosmetics opgericht. Eerst in een parfumeriezaak in Drachten en met de komst van onze kinderen, in een nieuw salon naast ons huis in Marum. Al snel bouwde ik een grote en trouwe vaste klantenkring op,  waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds enorm trots en dankbaar voor ben!

 

Mijn moderne en professionele salon is GGD goedgekeurd (veiligheid & hygiëne). Vanzelfsprekend werk ik uitsluitend met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige (huidverbeterings-) producten. De salon beschikt over 2 werkruimtes, volledige airconditioning en voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Je kunt je hier heerlijk ontspannen tijdens alle behandelingen en krijgt altijd een eerlijk advies. Door iedere behandeling met veel zorgvuldigheid en passie uit te voeren, ga ik altijd voor het maximale resultaat. 

 

Permanente Make Up

In 2015 ben ik me gaan specialiseren in  Permanente Make Up (PMU).  Mijn uitgangspunt is dat ieder gezicht uniek is en daarom maatwerk vereist. Door te focussen op een juiste samenhang tussen gezichtsvorm, huidskleur en de wensen van de klant, bepalen we samen de kleur en vorm van je wenkbrauwen en/of eyeliners. Het eindresultaat is altijd een mooie en natuurlijke oogopslag. Mijn klanten kunnen vertrouwen op mijn ervaring en zorgvuldigheid. Door Masterclasses te volgen bij de beste PMU artists uit binnen- en buitenland, regelmatig beurzen en congresssen te bezoeken en te sparren met collega’s, zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen en trends. En dat zie je terug in mijn manier van werken en het eindresultaat.

 

Ik heb 20 jaar geleden van mijn passie mijn werk kunnen maken. En daar geniet ik nog iedere dag van!

 

 Graag tot ziens bij Allure Cosmetics

 

 Ria Tonnis