Afbeeldingsresultaat voor biodroga transparant md logo

 

 

In ons vaak drukke leven verwachten we een optimaal resultaat van de producten die we kiezen om onze huid in conditie te houden. Het moet ‘natuurlijk goed’ zijn. No-nonsense producten die doen wat ze beloven. En meer.
 

Biodroga MD is hét merk voor doelgerichte en effectieve medische huidverbeteringsbehandelingen. Alle producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, PEG, minerale oliën en traditionelen emulgatoren. Biodroga producten zijn rijk aan plantaardige stimulerende werkstoffen, natuurlijke geurstoffen en krachtige vitaminen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van o.a. Hyaluronzuur en Retinol, waardoor Biodroga producten beschikken over de meest innovatieve ingrediëntencombinaties. Uiteraard is alles 100% biologisch en dierproefvrij.
Biodroga MD is een uiterst doeltreffende ‘probleemoplosser’ met een medisch-wetenschappelijke grondslag en een hoge bewezen effectiviteit! Biodroga MD producten realiseren een echte mediche huidverbetering en -herstel. Hierin gaat ze verder dan de traditionele huidverzorgingsproducten. 

 

Altijd een behandeling op maat:
Na een zorgvuldige huidanalyse kiezen we samen een passende behandeling voor uw huid: Wat heeft deze nodig? Elke MD-behandeling begint met een uitgebreide reiniging en een dieptereiniging. Daarna leggen we het accent op het reduceren van talg, het hydrateren en voeden van uw huid, of het stimuleren van de elastine en collageenvorming en het versterken van natuurlijke huidbarièrefuncties. 
Het resultaat? Een heerlijk zachte en gestimuleerde huid, die gladder, strakker en steviger aanvoelt en er weer fris en jonger uitziet! Maak uw keuze uit een van de onderstaande behandelingen.

 

 

BEHANDELINGEN:
 
 

MD FRUITZUREN BEHANDELING - (50 min / €75.00, kuur van 5 behandelingen / €299,-)
De Biodroga MD Fruitzuren behandeling is speciaal gericht op het intensief verbeteren en vernieuwen van de huid. Na de behandeling voelt uw huid egaal en zacht aan en heeft deze een gezonde glow. De werkzame glycolzuren en fruitzuren verwijderen overmatige en dode huidcellen. Onzuiverheden en oneffenheden van de huid worden door het chemische proces in de huid opgelost. Daarmee is de weg vrij voor nieuwe jonge huidcellen om zich te ontwikkelen.  Wanneer u de behandeling met regelmaat toepast en een kuur volgt, kan een aanzienlijke verbetering van de huid bereikt worden. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen binnen een periode van 2 maanden, in combinatie met op maat geadviseerde producten voor thuisgebruik. Fruitzuurbehandelingen kunnen ingezet worden bij de volgende huidproblemen ; Onzuivere huid, Grove poriën, Pigmentvlekken, Lijntjes en rimpels, Onregelmatige teint, een door licht beschadigde huid, Verstoorde talgproductie, Acné littekens, Ouderdomsvlekken en een matte gelaatskleur. 
De Biodroga MD Fruitzuren behandeling is een uitermate intensieve behandeling. Daarom start de behandeling altijd met een persoonlijke intake. Tijdens de intake kijken we of uw huidconditie in aanmerking komt voor een fruitzuren behandeling, ontvangt u voor- en nazorg advies in combinatie met het juiste productadvies voor thuisgebruik. Heeft u een contra indicatie voor de fruitzurenbehandeling, dan ontvangt u een advies voor een alternatieve behandeling.   
Doel: Het intensief aanpakken van huidproblemen,verbeteren en verjongen van de huid door middel van een kuur, of een eenmalige mega boost voor uw huid. ( Tijdens en na de kuur moet je iedere dag een sunblock gebruiken om de schone en verjongde huid te beschermen tegen zonschade.) 


MD CLEAR+ TREATMENT - ANTI ACNE (70 min / €60.00)
Een onrustige/vette huid of acné is een veel voorkomend probleem. Zowel externe factoren (weersomstandigheden, bacteriën, luchtkwaliteit) als interne factoren (stress, voeding, medicijnen, hormonale schommelingen) kunnen je huid in onbalans brengen. Het gevolg is vaak een verhoogde talgproductie en verstopte poriën. Biodroga MD CLEAR+ bevat het uit de dermatologie afkomstige salicylzuur. Salicylzuur dringt tot diep in de huid door en lost daar verhoornde en dode huidcellen op. De MD CLEAR+ treatment is een intensief zuiverende en verzorgende behandeling.

Doel: De huid intensief reinigen, irritaties verzachten, de talg productie normaliseren en de huid voeden en beschermen.
 

 

MD PRE-AGE MOISTURE TREATMENT (70 min / €73)
Deze behandeling richt zich met name op de verbetering van de vochtarme, schrale huid. Het speciale ingrediënt in de MD Moisturizing producten is hyaluronzuur. Deze vormt een onzichtbaar, vochthoudend filmlaagje op de huid. Hierdoor voorziet ze de hoornlaag van waardevol vocht en beschermt ze de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een intensief voedende en beschermende behandeling die de huid zichtbaar laat ontspannen en voelbaar zachter maakt. 

Doel: Verbeteren van de vochtopname capaciteit waardoor de huid soepeler wordt, intensief voeden van de huid, verminderen van droogtelijntjes en kleine rimpels en het versterken van de huideigen beschermingsbarrière.
 

 

MD ANTI-AGE TREATMENT (70 min / €73)
Een ultieme luxueuze high performance anti-age behandeling voor de meer eisende en/of rijpere huid. De tripeptiden in de gebruikte producten bevorderen de collageen synthese en versterken het huidweefsel en zorgen voor strakkere gezichtscontouren. De intensief voedende ingrediënten zorgen voor een fluweelzachte struktuur waardoor de huid fantastisch aanvoelt.
Doel: De behandeling stimuleert de elastine en collageenvorming, optimaliseert het vermogen van de huid om vocht vast te houden, vermindert/verzacht ouderdomsvlekjes, rimpels en verslappingen van gezichtscontouren. Ook versterkt de behandeling de huideigen beschermingsbarrière en verfijnt de struktuur van de huid.
 

 

MD HYPER SENSITIVE TREATMENT (90 min / €88)
Deze behandeling is bijzonder geschikt voor een zeer gevoelige en droge huid. Deze producten worden ook gebruikt als pré en postoperatieve behandeling, om het resultaat van een esthetische, plastische en dermatologische behandeling te verbeteren.
Doel: De behandeling vermindert irritaties en roodheden door de huidbalans te stabiliseren. Ze versterkt de natuurlijke barrièrefuncties van de huid en harmoniseert de huidfuncties. De huid zal zich zichtbaar ontspannen en beter in evenwicht komen.