De moderne vrouw wil er graag ieder moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Permanente Make Up (PMU) biedt hiervoor de uitkomst. Je ogen worden subtiel geaccentueerd voor een stralend, natuurlijk en langdurig mooi resultaat!

 

PMU Wenkbrauwen:

Zijn je wenkbrauwen dun of onregelmatig en heb je moeite om ze iedere dag bij te tekenen? Misschien mag je geen make-up dragen vanwege je werkzaamheden, of ben je allergisch voor gewone make-up? In deze gevallen is Permanente Make Up de perfecte oplossing! Door de wenkbrauwen te pigmenteren wordt het model en de kleur gecorrigeerd en geperfectioneerd. Mijn "handtekening" is het creëren van natuurlijke wenkbrauwen die passen bij jou gezicht en uitstraling. Met PMU zijn je wenkbrauwen in alle omstandigheden en 24/7 perfect in model!

 

PMU Eyeliner(s):
Wil jij je ogen meer laten spreken, ben je brildragend, allergisch voor make-up of blijft de make-up niet goed zitten gedurende de dag? Dan kun je ook kiezen voor een  eyeliner. Er kan een dun lijntje tussen de wimpers (infralash) gepigmenteerd worden, of een eyeliner met of zonder "wing". Wat je ook kiest, je ogen zijn permanent geaccentueerd en stralen ieder moment van dag.​

 
 

De behandeling: 
Samen bespreken we de mogelijkheden en je wensen; de kleur, de vorm en de techniek (hairstrokes / schaduw). Voorafgaand aan de behandeling vul je een behandelovereenkomst in. Daarna worden in goed overleg de wenkbrauwen of eyeliners voorgetekend (je mag natuurlijk ook met bijgetekende wenkbrauwen langskomen). Zijn we het samen helemaal eens, dan wordt de huid licht verdoofd en starten we met de daadwerkelijke pigmentatie. De behandeling zal in totaal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren. Vlak na de behandeling is de kleur altijd donkerder dan het uiteindelijke resultaat. Dit neemt na een aantal dagen met ongeveer 40% af. Je krijgt na de eerste behandeling een nazorg advies en creme mee naar huis. Na zes tot maximaal acht weken kom je langs voor de tweede behandeling. De huid is dan hersteld, waardoor er verder gegaan kan worden met de pigment opbouw. Ook wordt de vorm verder geperfectioneerd. De juiste nazorg en persoonlijke hygiene thuis is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat.

 

Veiligheid, hygiëne en contra Indicaties:

Vanzelfsprekend is Allure Cosmetics in het bezit van een GGD-vergunning (Warenwetbesluit tatoeëren en piercen) en is er sprake van een hoge mate van hygiëne. Er wordt uit

sluitend gebruik gemaakt van steriele naaldmodules en hoogwaardig CE-gekeurde pigmenten. 

Het kan voorkomen dat je in verband met contra indicaties (tijdelijk) geen PMU mag. Check de contra indicaties in de FAQ om te zien of dit ook voor jou van toepassing is.  

 

FAQ:

Check hier de meest gestelde vragen over Permanente Make Up.

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.