Mijn naam is  Ria Tonnis.

 

Passie voor beauty zit in mijn DNA. 

 

Na het behalen van mijn diploma "Allround Schoonheidsspecialist" (incl. diverse stages), ben ik direct aan de slag gegaan in de schoonheidssalon van Wellnessresort De Waterlelie in Zevenhuizen. Na een aantal leuke, maar vooral leerzame jaren, was het tijd voor een volgende stap. Mijn eigen salon!

 

Allure Cosmetics

In 1998 heb ik  Allure Cosmetics opgericht. Eerst in een parfumeriezaak in Drachten en met de komst van onze kinderen, in een nieuw gebouwde salon naast ons huis in Marum. De combinatie van Nagelstyling met Huidverbetering bleek een groot succes. Al snel bouwde ik een grote en trouwe vaste klantenkring op,  waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg trots op ben!

 

De moderne en professionele salon is GGD goedgekeurd (veiligheid & hygiëne). In de salon werk ik uitsluitend met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige (huidverbeterings-) producten. Er zijn  2 werkruimtes, een eigen toilet en voldoende parkeergelegenheid. U kunt zich hier heerlijk ontspannen tijdens uw behandelingen en er is altijd tijd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

 

Permanente Make-Up

In 2015 ben ik me gaan specialiseren in  Permanente Make Up (PMU).  Mijn uitgangspunt is dat ieder gezicht uniek is en daarom maatwerk vereist. Door te focussen op een juiste samenhang tussen botstruktuur, huidskleur en de wensen van de klant, bepalen we samen de kleur en vorm van uw wenkbrauwen en/of eyeliners. Het eindresultaat is altijd een mooie en natuurlijke oogopslag. Mijn klanten kunnen vertrouwen op mijn ervaring en zorgvuldigheid. Door Masterclasses te volgen bij de beste PMU artists uit binnen- en buitenland, regelmatig beurzen te bezoeken, vakliteratuur te lezen en te sparren met collega’s, zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen en trends. En dat ziet u terug in mijn manier van werken en uw eindresultaat.

 

Ik heb 20 jaar geleden van mijn passie mijn werk kunnen maken, waar ik nog iedere dag van geniet!

 

 Graag tot ziens bij Allure Cosmetics

 

 Ria Tonnis