In ons vaak drukke leven verwachten we een optimaal resultaat van de producten die we kiezen om onze huid in conditie te houden. Het moet ‘natuurlijk goed’ zijn, no-nonsense producten die doen wat ze beloven, en meer.
 

Biodroga MD is hét merk voor doelgerichte en effectieve huidverbeteringsbehandelingen. Alle producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, PEG, minerale oliën en traditionelen emulgatoren. Biodroga producten zijn rijk aan plantaardige stimulerende werkstoffen, natuurlijke geurstoffen en krachtige vitaminen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van o.a. Hyaluronzuur en Retinol, waardoor Biodraga producten beschikken over de meest innovatieve ingrediëntencombinaties. Uiteraard is alles 100% biologisch en dierproefvrij.
Biodroga MD is een uiterst doeltreffende ‘probleemoplosser’ met een medisch-wetenschappelijke grondslag en een hoge bewezen effectiviteit! Biodroga MD producten realiseren een echte huidverbetering en -herstel. Hierin gaat ze verder dan de traditionele huidverzorgingsproducten. 

 

Altijd een behandeling op maat:
Na een zorgvuldige huidanalyse kiezen we samen een passende behandeling voor uw huid: Wat heeft deze nodig? Elke MD-behandeling begint met een uitgebreide reiniging en een dieptereiniging. Daarna leggen we het accent op het reduceren van talg, het hydrateren en voeden van uw huid, of het stimuleren van de elastine en collageenvorming en het versterken van natuurlijke huidbarièrefuncties. 
Het resultaat? Een heerlijk zachte en gestimuleerde huid, die gladder, strakker en steviger aanvoelt en er weer fris en jonger uitziet! Maak uw keuze uit een van de onderstaande behandelingen.

 

 

BEHANDELINGEN:


MD CLEAR+ TREATMENT - ANTI ACNE (70 min / €60.00)
 

Een onrustige/vette huid of acné is een veel voorkomend probleem. Zowel externe factoren (weersomstandigheden, bacteriën, luchtkwaliteit) als interne factoren (stress, voeding, medicijnen, hormonale schommelingen) kunnen uw huid in onbalans brengen. Het gevolg is vaak een verhoogde talgproductie en verstopte poriën. Biodroga MD CLEAR+ bevat het uit de dermatologie afkomstige salicylzuur. Salicylzuur dringt tot diep in uw huid door en lost daar verhoornde en  dode huidcellen op. De MD CLEAR+ treatment is een intensief zuiverende en verzorgende behandeling.

Doel: De huid intensief reinigen, irritaties verzachten, de talg productie normaliseren en de huid voeden en beschermen.
De behandeling: clear+reiniging, (enzym)peeling of microdermobrassie, oneffenheden verwijderen, mudmasker, Sebum balacing serum. Finale verzorging: MD clear+ dagcreme en oogcreme.

 

MD PRE-AGE MOISTURE TREATMENT (70 min / €72.50)
Deze behandeling richt zich met name op de verbetering van de vochtarme, schrale huid. Het speciale ingrediënt in de MD Moisturizing producten is hyaluronzuur. Deze vormt een onzichtbaar, vochthoudend filmlaagje op de huid. Hierdoor voorziet ze de hoornlaag van waardevol vocht en beschermt ze de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een intensief voedende en beschermende behandeling die uw huid zichtbaar laat ontspannen en voelbaar zachter maakt. 
Doel: Verbeteren van de vochtopname capaciteit waardoor de huid soepeler wordt, intensief voeden van de huid, verminderen van droogtelijntjes en kleine rimpels en het versterken van de huideigen beschermingsbarrière.
De behandeling: Reiniging met MD cleansing producten, dieptereiniging (Skin Refining Peeling en Radiance Boost Gel), epileren, verwijderen van onzuiverheden, hypo-allergeen Restructuring Concentrate op gelaat en  hals, masker. Finale verzorging: MD moisture oog en dagverzorging.

 

MD ANTI-AGE TREATMENT (70 min / €72.50)
Een ultieme luxueuze high performance anti-age behandeling voor de meer eisende en/of rijpere huid. De tripeptiden in de gebruikte producten bevorderen de collageen synthese en versterken het huidweefsel en zorgen voor strakkere gezichtscontouren. De intensief voedende ingrediënten zorgen voor een fluweelzachte struktuur waardoor uw huid fantastisch aanvoelt.
Doel: De behandeling stimuleert de elastine en collageenvorming, optimaliseert het vermogen van de huid om vocht vast te houden, vermindert/verzacht ouderdomsvlekjes, rimpels en verslappingen van gezichtscontouren. Ook versterkt de behandeling de huideigen beschermingsbarrière.
De behandeling:  Reiniging met MD Cleansing producten, dieptereiniging (Skin Refining Peeling en MicroDermabrasion/Radiance Boost Gel), epileren, verwijderen van onzuiverheden, total Anti Age Serum op gezicht en hals, instant Firming Mask. Finale verzorging: MD collageen Boost oog en dagverzorging.

 

MD HYPER SENSITIVE TREATMENT (90 min / €87.50)
Deze behandeling is bijzonder geschikt voor een zeer gevoelige en droge huid. Deze producten worden ook gebruikt als pré en postoperatieve behandeling, om het resultaat van een esthetische, plastische en dermatologische behandeling te verbeteren.
Doel: De behandeling vermindert irritaties en roodheden door de huidbalans te stabiliseren. Ze versterkt de natuurlijke barrièrefuncties van de huid en harmoniseert de huidfuncties. De huid zal zich zichtbaar ontspannen en beter in evenwicht komen.
De behandeling: Reiniging met MD Cleansing producten, dieptereiniging (Skin Refining Peeling), epileren, verwijderen van onzuiverheden, hypo-allergeen Restructuring Concentrate op gelaat en hals, drukpunt massage, pure collageen pads masker. Finale verzorging: Moisture concentrate en Hypoallergeen 24h crème.