De moderne vrouw wil er graag ieder moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Permanente Make Up (PMU) biedt hiervoor de uitkomst! Uw ogen worden subtiel geaccentueerd voor een stralend en langdurig mooi resultaat!
 

Wenkbrauwen:
Zijn uw wenkbrauwen dun of onregelmatig en heeft u moeite om ze iedere dag bij te tekenen? Misschien mag u geen make-up dragen vanwege uw werk, of bent u allergisch voor make-up? In die gevallen is Permanente Make Up de oplossing! Door de wenkbrauwen te pigmenteren kunnen wij ze corrigeren en perfectioneren. Hierdoor kan ik prachtige natuurlijk lijkende wenkbrauwen creëren, waar u iedere dag blij van wordt. Daarbij heeft u geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen, zelfs niet bij het sporten of naar de sauna gaan.

 

Eyeliner(s):
Wilt u uw ogen meer laten spreken, bent u  brildragend, allergisch voor make-up of blijft de make-up niet goed zitten gedurende de dag? Dan kunt u ook kiezen voor een eyeliner. Ik kan zowel Infralash (dun lijntje tussen de wimpers) maken, of een eyeliner met of zonder "wing". Wat u ook kiest, u zult er 24/7 er perfect verzorgd uitzien.

 
De behandeling: 
Samen bespreken we uw wensen; de kleur, de vorm en de techniek (Hairstrokes / Ombre). Voorafgaand aan de behandeling vult u een toestemmingsformulier in. Daarna worden in goed overleg de wenkbrauwen of eyeliners voorgetekend (u mag natuurlijk ook met bijgetekende wenkbrauwen langskomen). Zijn we het samen helemaal eens, dan wordt de huid licht verdoofd en starten we met de daadwerkelijke pigmentatie. Vanzelfsprekend is er sprake van een hoge mate van hygiëne en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van nieuwe steriele naalden en hoogwaardig GGD-goedgekeurde pigmenten. Na een eerste behandeling lijkt het effect meestal te donker; na een aantal dagen neemt de intensiteit van de kleur met ongeveer 40% af. U krijgt een nazorg instructie en speciale creme mee naar huis. 
 

Vervolg afspraak:
Na zes tot acht weken vindt uw vervolgafspraak plaats. Uw huid is dan hersteld, waardoor er verder gegaan kan worden met de pigment opbouw. Ook wordt de vorm verder geperfectioneerd. 


Touch-up:
Om het optimale resultaat te behouden adviseer ik u om tussen de 18 en 24 maanden terug te keren voor een ‘touch-up’ zodat uw wenkbrauwen en/of eyeliners mooi blijven.Hoe lang de Permanente Make up mooi blijft hangt af van ieders persoonlijke huidstruktuur en conditie. Let wel: wanneer u veel in de zon komt zonder bescherming of regelmatig intensieve peelings ondergaat, kan het ingebrachte pigment eerder oplichten. 
 

Contra indicaties:

Bij sommige ziektes, huidaandoeningen of medicijngebruik mag er geen Permanente Make Up worden aangebracht. We zullen dit bespreken tijdens het intake gesprek.


Minimale leeftijd:

De minimale leeftijd voor PMU behandelingen is bij Allure Cosmetics 18 jaar.  

 

FAQ:

Check hier de meest gestelde vragen over Permanente Make Up.

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.